contact

recruitment

your space

contact

werving

uw ruimte

Kontakt

Rekrutacja

Twoja przestrzeń

Contactați

Recrutare

Spațiul dumneavoastră

Contacto

Recrutamento

O seu espaço

Contact

Recrutement

Votre espace

De Puls’COOK is een culinaire workshop gecreëerd door PULSAR MATERIAUX om de medewerkers van de structuur een opleiding van de tuin tot het bord aan te bieden die de link legt met de oogsten van de Puls’GARDEN door de seizoenen heen.

De gedeelde keuken

Deze ruimte is volledig ontworpen door onze teams en gemaakt met onze materialen van vloer tot plafond.

De keuken van Puls’COOK is uitgerust om kleine groepen te ontvangen, met voldoende ruimte om te bewegen, te kijken en deel te nemen aan de ontwikkeling van recepten met een mentor.

In het programma

Vergeten ingrediënten en smaken

Het is de grote comeback van vergeten groenten, al die groenten die we aten (heel ver weg of recenter) en die in onbruik zijn geraakt, die uit onze manden, ons bord, onze herinneringen zijn verdwenen. 

Ook bepaalde kruiden of wilde eetbare planten behoren tot de vergeten groenten: onze voorouders wisten ze te waarderen, maar wij zijn ze uit het oog verloren.

Laten we vandaag hun geweldige smaken en hun vele gezondheidsvoordelen herontdekken. Perfect om een ​​beetje af te wijken van de traditionele wortelen, tomaten en aardappelen, ze geven je puree, soepen en andere kleine suddergerechten meer pit.

Opslag van groenten

Als je een moestuin hebt zoals de onze, zit je al snel met grote hoeveelheden verse groenten per dag.

Om verspilling te voorkomen en ons in staat te stellen bijvoorbeeld in de winter tomaten te eten en zo ons dieet te variëren , laten we onze teams kennismaken met effectieve conserveringsprocessen zoals:

  • Pasteurisatie
  • sterilisatie
  • Ultrahoge temperatuurbehandeling (UHT)
  • Lactofermentatie

Eet beter

Dag slechte gewoontes en hallo de smaak en voordelen van gezond eten!

Resolutie 1: meer groenten eten
Resolutie 2: Uw vleesconsumptie verminderen
Resolutie nr. 3 : beperken van voedselverspilling
Resolutie nr. 4 : beginnen met het maken van zelfgemaakt voedsel
Resolutie 5: Elke dag minder suiker eten
Resolutie 6: Eet in het seizoen
Resolutie 7: Vitamines aanvullen met fruit

Laten we gaan voor recepten die veranderen en de smaakpapillen prikkelen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

JIJ OOK

Wat ben je aan het koken?

Het veranderen van onze gewoonten is immers eenvoudig.

Junkfood, overtollige suiker en gehaaste maaltijden hebben gevolgen voor onze gezondheid. Overgewicht, suikerziekte, cholesterol, vermoeidheid, stress… Hoe dan ook, door iets te eten ontspoort ons lichaam.

Bij Puls’COOK delen en wisselen we samen en prikkelen we de zintuigen, voor persoonlijk en collectief welzijn op dagelijkse basis