contact

recruitment

your space

contact

werving

uw ruimte

Kontakt

Rekrutacja

Twoja przestrzeń

Contactați

Recrutare

Spațiul dumneavoastră

Contacto

Recrutamento

O seu espaço

Contact

Recrutement

Votre espace

Alle bouwmaterialen voor isolatie

Ontdek ons ruim assortiment bouwmaterialen voor uw isolatieprojecten. Pulsar Matériaux levert aan bedrijven met isolatieprojecten in Brussel en omgeving. Ontdek onze producten voor dit soort werk. Pulsar Matériaux is uw specialist in isolatie, bepleistering en plafonds in Brussel voor professionals en particulieren.

Aankoop van gereedschappen en materialen voor isolatie

 

Pulsar Matériaux levert u materialen voor isolatieprojecten. U vindt er kwaliteitsproducten tegen goede prijzen voor uw bouwplaatsen. In onze winkel in Brussel vindt u alles wat u nodig hebt om uw project voor een energie-efficiënte constructie te voltooien. Of u nu gereedschap wilt kopen voor akoestische of thermische isolatie, Pulsar Matériaux is uw bondgenoot voor een goed uitgevoerde bouwplaats. Vind in onze winkel natuurlijke isolatiematerialen (glaswol, steenwol) voor muren, vloeren, daken en vele andere. Door te kiezen voor energiebesparende producten vermindert u het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en ook uw energiekosten, terwijl uw comfort behouden blijft.

Onze partnermerken voor isolatie

Pulsar Matériaux biedt u kwaliteitsmerken voor uw isolatiewerkzaamheden. Om steenwol, synthetische isolatie, dampschermen of andere te kopen, laat u adviseren door onze bouwprofessionals en vind de producten die passen bij uw budget en uw behoeften. Ontdek de verschillende merken die wij aanbieden voor uw isolatieprojecten zoals: Vortex Panels, Knauf, Unilin en vele andere te ontdekken in onze winkel met isolatiematerialen in Brussel.

Veelgestelde vragen over isolatie

 

Hoe isoleer ik mijn ramen?

Aanzienlijk warmteverlies is te wijten aan slechte raamisolatie. De belangrijkste wijziging die moet worden aangebracht, is de overstap van enkele of dubbele beglazing of zelfs ultra-isolerende of hoogwaardige beglazing. Met dit type beglazing kunt u een isolatiewinst behalen van bijna 80%. De verandering van beglazing is niet de enige parameter om een ​​goede isolatie te verkrijgen, het is ook noodzakelijk om de prestaties van de kozijnen te waarborgen.

 

Kan ik mijn huis zelf isoleren?

Ja, u kunt zelf voor de isolatie van uw woning zorgen. De isolatie van een huis is een cruciaal punt bij de bouw van dit huis, dus soms is het beter om dit soort delicate taken uit te besteden aan een professional in de sector. Als je dit toch doet, zorg dan dat je iemand hebt met de kennis en ervaring om een ​​woning te isoleren.

 

Hoe dik moet mijn isolatie zijn?

In België zijn bepaalde regels voor woningisolatie van kracht. Tel 4cm voor een holle wand, de grond en 8cm voor het dak. Merk op dat voor een optimale isolatie een minimale dikte van 10 cm nodig is, 6 cm voor de grond en bijna 15 cm voor het dak.

Nieuws
Isolatie

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.