contact

recruitment

your space

contact

werving

uw ruimte

Kontakt

Rekrutacja

Twoja przestrzeń

Contactați

Recrutare

Spațiul dumneavoastră

Contacto

Recrutamento

O seu espaço

Contact

Recrutement

Votre espace

Alle tegels voor
uw werk

 

Ontdek ons ​​brede assortiment tegels voor uw interieurprojecten . Pulsar Matériaux levert aan aannemers die kwaliteitstegels nodig hebben in Brussel en omgeving. Ontdek onze verschillende assortimenten tegels die beschikbaar zijn in de winkel. Maak direct een inschatting van de prijs van tegelwerk, mozaïek en natuursteen via ons offerte aanvraagformulier.

 

Aankoop van tegels, natuursteen en mozaïek

 

Bij Pulsar Materials kunt u terecht voor materialen voor het leggen of renoveren van onder meer tegels, natuursteen en mozaïek . U vindt kwaliteitsproducten aan goede prijzen voor uw bouwwerven in België. In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw project te voltooien. Of u zich nu wilt voorzien van wandtegels voor de badkamer of een resistente tegel voor uw terras, wij hebben wat u nodig heeft.

 

Onze favoriete merken voor uw tegels

Pulsar Matériaux biedt kwaliteitsmerken voor uw tegels. Vraag advies aan onze bouwprofessionals om het product te kopen dat u nodig heeft en vind het merk dat het beste past bij uw budget en uw behoeften. Ontdek hieronder de verschillende merken die we aanbieden voor tegels die passen bij uw behoeften en uw budget.

 

Tegels Veelgestelde vragen

 

Welk type tegel gebruiken voor een keuken-, woonkamer- of badkamervloer?

Voor het leggen van nieuwe tegels in je keuken, badkamer of woonkamer heb je een ruime keuze in de winkel. We hebben productreferenties die zich aanpassen aan alle mogelijke kamers en voor alle smaken. Denk na over de kenmerken die uw kamer nodig heeft of vraag advies aan onze experts die tot uw beschikking staan.

 

Wat is de minimale dikte voor binnentegels?

Reken voor binnentegels op een minimale dikte van 6 millimeter. Om te profiteren van zo’n geringe dikte, moet u zichzelf voorzien van een resistente tegel.
 

Wat is de minimale dikte voor buitentegels?

Reken voor het leggen van buitentegels tussen de 9 en 10 millimeter dik om een ​​stevig en duurzaam product te verkrijgen.
 

Tegel 
nieuws

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.