contact

recruitment

your space

contact

werving

uw ruimte

Kontakt

Rekrutacja

Twoja przestrzeń

Contactați

Recrutare

Spațiul dumneavoastră

Contacto

Recrutamento

O seu espaço

Contact

Recrutement

Votre espace

Alles voor uw ventilatieprojecten

Ontdek ons ruime assortiment producten en materialen voor uw ventilatieprojecten. Pulsar Matériaux levert aan bedrijven met ventilatieprojecten in Brussel en omgeving. Ontdek onze producten voor de installatie van ventilatiesystemen. U vindt al het nodige gereedschap en onderdelen in uw Pulsar Matériaux winkel in Brussel.

Onze gereedschappen en materialen voor ventilatiesystemen

Pulsar Matériaux vous fournit en matériaux destinés aux système de ventilation. Vous trouverez des produits de qualité à bons prix pour vos travaux et poses de système de ventilation. Dans notre boutique située à Bruxelles, vous trouverez tout le nécessaire pour mener à bien votre chantier pour des habitations, bureaux et pièces bien ventilés. Que vous souhaitiez vous fournir en ventilation mécanique contrôlée (VMC), ventilation à récupération de chaleur ou simple ventilateur, Pulsar Matériaux est votre allié. Découvrez ci-dessous nos différents produits pour vos chantiers de ventilation.

 

Nos marques favorites pour votre matériel de ventilation

 

Pulsar Matériaux biedt u de beste merken voor de installatie van uw ventilatiesysteem. Voor de aankoop van ventilatoren, ventilatiesystemen of andere, laat u adviseren door onze professionals en vind de apparatuur die het beste bij u past. Wij bieden de toonaangevende merken ventilatieapparatuur om optimale ventilatie, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen. Ontdek de verschillende merken die wij aanbieden voor uw ventilatiewerkzaamheden.

Questions fréquemment posées sur la ventilation

 

Wat zijn de voordelen van een gecontroleerd mechanisch ventilatiesysteem?

Door een mechanisch ventilatiesysteem te installeren kunt u uw huis en een ruimte goed ventileren en de luchtkwaliteit verbeteren door vochtige en stilstaande lucht te elimineren. Met een mechanisch ventilatiesysteem kunt u de ventilatie van een huis regelen en dus naar eigen inzicht sturen.

 

Wat is de prijs van een mechanisch ventilatiesysteem?

De kosten van een mechanisch ventilatiesysteem variëren naar gelang van het gekozen model. Er zijn verschillende soorten CMV: CMV met enkele stroom, zelfregulerende CMV met enkele stroom, CMV met dubbele stroom, statische CMV met dubbele stroom, thermodynamische CMV met dubbele stroom. Het systeem met enkele stroom kost ongeveer 600 euro en het thermodynamische systeem met dubbele stroom is duurder en kan oplopen tot 15 000 euro. Maak voor een gratis prijsopgave direct een prijsopgave voor uw ventilatiesysteem via ons offerteaanvraagformulier.

 

Hoe werkt een ventilatiesysteem?

Het is heel eenvoudig, de lucht wordt opgevangen en via afvoerkanalen naar buiten afgevoerd. Dit maakt het mogelijk de lucht te verversen in de ruimten waar het ventilatiesysteem aanwezig is. Het ventilatiesysteem bestaat uit een gemotoriseerde afzuigunit, kanalen, luchtafvoerkanalen, luchtinlaatroosters en een uitlaat op het dak.

 

Nieuws
Ventilatie

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.